Een duurzame toekomst dankzij ESF!


Champignonkwekerij ’t Voske is een zeer innovatieve champignonkwekerij gelegen in het Brabantse Uden. De afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van technische innovatie, wat heeft geleid tot een volledig klimaat- en energie neutrale kwekerij.

De volgende stap is om ook de medewerkers mee te nemen naar de toekomst. Een eerste inventarisatie heeft aangetoond dat er nog veel verbetering mogelijk is op het gebied van de leer- en verbetercultuur binnen de organisatie.

Doel van het nieuwe traject is om leer- en verbetercultuur een boost te geven door middel van kennis ontvangen, kennis toepassen en kennis delen, waarbij de medewerkers op het eind de verkregen kennis overbrengen op collega’s

Klimaatneutraal

Het klinkt heel mooi, maar wat is het nou eigenlijk; klimaatneutraal? Een vraag die u zichzelf misschien al wel heeft gesteld tijdens het bekijken en lezen van onze website en wellicht ook wel eens eerder bij het horen van deze term. Het is een breed en een wat vaag begrip. Wij hopen u wat meer duidelijkheid te kunnen geven, in ieder geval over hoe wij dit invullen bij ons op de kwekerij en wat onze doelstelling hierin is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
.
 
.

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter