Een duurzame toekomst dankzij ESF!


Champignonkwekerij ’t Voske is een zeer innovatieve champignonkwekerij gelegen in het Brabantse Uden. De afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van technische innovatie, wat heeft geleid tot een volledig klimaat- en energie neutrale kwekerij.

De volgende stap is om ook de medewerkers mee te nemen naar de toekomst. Een eerste inventarisatie heeft aangetoond dat er nog veel verbetering mogelijk is op het gebied van de leer- en verbetercultuur binnen de organisatie.

Doel van het nieuwe traject is om leer- en verbetercultuur een boost te geven door middel van kennis ontvangen, kennis toepassen en kennis delen, waarbij de medewerkers op het eind de verkregen kennis overbrengen op collega’s

Wie zijn wij

 

Wij zijn een champignonkwekerij die werkt in het nu, met de ogen gericht op de toekomst. Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat het bedrijf in de toekomst gezond blijft? Hoe kunnen wij een bijdrage leveren aan de maatschappij en het klimaat? Deze vragen blijven wij onszelf stellen en proberen wij steeds weer opnieuw te beantwoorden. In onze missie en visie hebben wij omschreven waar wij voor staan en waar wij voor gaan. Onder het menu klimaatneutraal kunt u meer informatie vinden over hoe wij daar precies invulling aan geven.


 

 

 

 
.

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter