Een duurzame toekomst dankzij ESF!


Champignonkwekerij ’t Voske is een zeer innovatieve champignonkwekerij gelegen in het Brabantse Uden. De afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van technische innovatie, wat heeft geleid tot een volledig klimaat- en energie neutrale kwekerij.

De volgende stap is om ook de medewerkers mee te nemen naar de toekomst. Een eerste inventarisatie heeft aangetoond dat er nog veel verbetering mogelijk is op het gebied van de leer- en verbetercultuur binnen de organisatie.

Doel van het nieuwe traject is om leer- en verbetercultuur een boost te geven door middel van kennis ontvangen, kennis toepassen en kennis delen, waarbij de medewerkers op het eind de verkregen kennis overbrengen op collega’s

Recepten

Door de manier van kweken en de controle op het groeiklimaat zijn er het hele jaar rond verse champignons te verkrijgen. Als hoofdingrediënt of als smaakmaker zijn champignons te gebruiken in vele gerechten. Per seizoen hebben wij een aantal recepten verzameld waar wij zelf gek op zijn. Neem eens een kijkje en laat u inspireren door de vele mogelijkheden en toepassingen van deze bijzondere groente!

Heeft u zelf een recept wat hier niet mag ontbreken? Stuur ons een berichtje en laat iedereen nog meer genieten!

Eet smakelijk!

 

 

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter