Een duurzame toekomst dankzij ESF!


Champignonkwekerij ’t Voske is een zeer innovatieve champignonkwekerij gelegen in het Brabantse Uden. De afgelopen jaren hebben volledig in het teken gestaan van technische innovatie, wat heeft geleid tot een volledig klimaat- en energie neutrale kwekerij.

De volgende stap is om ook de medewerkers mee te nemen naar de toekomst. Een eerste inventarisatie heeft aangetoond dat er nog veel verbetering mogelijk is op het gebied van de leer- en verbetercultuur binnen de organisatie.

Doel van het nieuwe traject is om leer- en verbetercultuur een boost te geven door middel van kennis ontvangen, kennis toepassen en kennis delen, waarbij de medewerkers op het eind de verkregen kennis overbrengen op collega’s

Portabella

De portabella is een grote kastanjechampignon. Net als de kastanjechampignon is de portabella een stevige soort met een lichte nootachtige smaak.

Door het grote formaat is de portabella zeer geschikt om te vullen, bijvoorbeeld met feta of een mix van groenten. In Amerika is dit al jaren een succes op de barbecue of uit de oven. Ook kan de portabella erg lekker in plakken of stukjes gesneden door verschillende gerechten. Bij de bereiding van de portabella slinkt deze vrijwel niet.

 

Voor het vullen van de portabella maakt u het hoedje schoon en verwijderd u de steel, zodat er een soort kommetje overblijft wat gevuld kan worden.

Voor lekkere recepten of om inspiratie op te doen kunt u kijken bij het menu recepten. Doordat de portabella het hele jaar door verkrijgbaar is en er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn, is er voor elk seizoen wel een passend recept te bedenken

Laatste nieuws

De producten van 't Voske hebben vanaf 15 november milieukeur

Op 15 november 2011 hebben de producten van 't Voske het milieukeur gekregen. Dit betekent dat deze voldoen aan de eisen van Stichting Milieukeur. Het milieukeur is een certificatiesysteem voor duurzamere producten en diensten.

Producten met milieukeur worden geproduceerd met een lagere milieubelasting voor wat betreft grondstoffen, energie en watergebruik, schadelijke stoffen, verpakking en afval. Daarnaast is er aandacht voor aspecten als: arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn, gewasbescherming, natuurbeheer en voedselveiligheid. Lees meer

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter