Portabella

De portabella is een grote kastanjechampignon. Net als de kastanjechampignon is de portabella een stevige soort met een lichte nootachtige smaak.

Door het grote formaat is de portabella zeer geschikt om te vullen, bijvoorbeeld met feta of een mix van groenten. In Amerika is dit al jaren een succes op de barbecue of uit de oven. Ook kan de portabella erg lekker in plakken of stukjes gesneden door verschillende gerechten. Bij de bereiding van de portabella slinkt deze vrijwel niet.

 

Voor het vullen van de portabella maakt u het hoedje schoon en verwijderd u de steel, zodat er een soort kommetje overblijft wat gevuld kan worden.

Voor lekkere recepten of om inspiratie op te doen kunt u kijken bij het menu recepten. Doordat de portabella het hele jaar door verkrijgbaar is en er eindeloos veel combinaties mogelijk zijn, is er voor elk seizoen wel een passend recept te bedenken

Laatste nieuws

De producten van 't Voske hebben vanaf 15 november milieukeur

Op 15 november 2011 hebben de producten van 't Voske het milieukeur gekregen. Dit betekent dat deze voldoen aan de eisen van Stichting Milieukeur. Het milieukeur is een certificatiesysteem voor duurzamere producten en diensten.

Producten met milieukeur worden geproduceerd met een lagere milieubelasting voor wat betreft grondstoffen, energie en watergebruik, schadelijke stoffen, verpakking en afval. Daarnaast is er aandacht voor aspecten als: arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn, gewasbescherming, natuurbeheer en voedselveiligheid. Lees meer

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter