Kastanjechampignon

De kastanjechampignon lijkt qua vorm sterk op de witte champignon. De hoed heeft een lichtbruine, natuurlijke kleur en de steel is bijna wit. Het is een stevige champignon met een lichte nootachtige smaak. Doordat de kastanjechampignon veel minder vocht bevat dan de witte champignon, slinkt deze vrijwel niet tijdens de bereiding en blijft hij lekker stevig.

Het gebruik van deze champignon is eindeloos en door zijn smaak en textuur een bijzondere smaakmaker in diverse gerechten. Gebakken, gekookt, gegrild, in plakjes of in zijn geheel; alles is mogelijk.

Voor lekkere recepten of om inspiratie op te doen kunt u kijken bij het menu recepten. De kastanjechampignon is het gehele jaar verkrijgbaar en in elk seizoensgerecht een bijzondere extra!

Laatste nieuws

De producten van 't Voske hebben vanaf 15 november milieukeur

Op 15 november 2011 hebben de producten van 't Voske het milieukeur gekregen. Dit betekent dat deze voldoen aan de eisen van Stichting Milieukeur. Het milieukeur is een certificatiesysteem voor duurzamere producten en diensten.

Producten met milieukeur worden geproduceerd met een lagere milieubelasting voor wat betreft grondstoffen, energie en watergebruik, schadelijke stoffen, verpakking en afval. Daarnaast is er aandacht voor aspecten als: arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn, gewasbescherming, natuurbeheer en voedselveiligheid. Lees meer

Champignonkwekerij ’t Voske B.V. | Lage Randweg 16 5406 NN Uden | Telnr.: 0413-368672 | @: info@portabella.nl

Voor Champignonkwekerij 't Voske en Heme Sales B.V. zijn de Algemene Voorwaarden,
zowel de inkoopvoorwaarden als de leveringsvoorwaarden van toepassing als gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

logo twitter